Sleepdiensten

 Sleepdiensten van V.O.F.  Sagitta

Transport en opslag van droge lading zoals veevoeder, maar ook constructie of wat dan ook als het maar een niet vloeibare lading is per binnenvaartschip.

Vervoer van ADN producten zowel per motortankschip als motorvrachtschip.

Met onze sleep- en duwboten www.sleepdienst.nu  mogen we alles vervoeren. Ook zijn deze ADN gecertificeerd.

De sleep- en duwboten zijn zeer geschikt voor:

Alle waterwerken zoals bij baggeren, het slepen en duwen van schepen, dekschuiten, pontons, woonarken, woonboten, beunbakken, jachten, vingerpier, bootjes of alles wat drijft.
Scheepvaart, sleepvaart, sleep- en duwvaart, sleepdienst Nederland uit Katwijk aan Zee, Leiden, Amsterdam, Rotterdam  met de sleep- duwboten Aquila en Sirius.

Verhuur van dekschuiten en pontons die we waar u wilt heen kunnen varen.
Baggerwerkzaamheden waar we ook beunbakken, dekschuiten en andere materialen voor kunnen leveren, onze kleine milieuvriendelijke duw- sleepboot is door haar kleine diepgang van 0,80 cm en haar kruiphoogte van 120 cm uitermate geschikt voor werkzaamheden in kleine grachten.
Evenementen zoals ook elk jaar de CanalPride EuroPride Gay Pride wordt gevaren.

 

Sleepdienst, sleep- en duwvaart Katwijk, Leiden, Amsterdam, Rotterdam en de rest van Nederland, door een nauwe samenwerking met andere sleepdiensten kunnen we op veel plaatsen tegelijk zijn. Ook voor het vervoer van mensen met onze rondvaartboot Amy bent u bij ons aan het juiste adres.  Als directievaartuig of als peilvlet zijn onze duw- sleepboten door hun korte draaien uitstekend te gebruiken, bruginspecties brugonderhoud is ook mogelijk. Wij verzorgen ook het ponton om op te werken en desgewenst een generator of andere hulpmiddelen. Ook bij calamiteiten zijn beide boten goed inzetbaar.

 

 

Wij slepen onder de algemene sleepconditiën

algemene_duwconditien_2004

algemene_sleepconditien_1946

nederlandse_sleepconditien_1951

sleepconditien_1965