Rondvaartboot Katwijk

Rondvaart Katwijk heet je van harte welkom.

In het prachtige stuk van Katwijk aan Zee genaamd de zwaaikom aan de haven bevindt zich de Rondvaart van Katwijk (voor de Katwijkers Kattuk). Zo kunt u bij ons terecht voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, vrienden- of familiefeestjes, huwelijken, afstudeerborrels, whiskey- of wijnproeverijen, kinderfeestjes met zwemmen op De Kaag of gewoon zomaar een gezellig dagje varen naar Leiden, Noordwijk, Leidschendam of waar u maar heen wilt. In overleg is er van alles mogelijk.

Huwelijksboot

De Amy is ook een huwelijksboot, er mogen 25 gasten aan boord mee. Heeft u meer gasten is dat geen probleem, werken nauw samen met andere rondvaarten zoals https://www.leidserederij.nl/.

Tarieven en informatie Rondvaart Katwijk

Bij mooi weer mogen we met (maximaal) 25 passagiers varen.
Kinderen vanaf 6 jaar en volwassenen 5,00 euro p.p. per uur.
Baby op schoot is gratis.
Kinderen tot en met 5 jaar 2,50 euro p.p. per uur.

Als u de boot met uw groep afhuurt, wordt er voor minimaal 15 personen á 5 euro per persoon per uur berekend of een prijs in overleg. U mag bepalen waar we heen varen, waarheen u maar wilt maar wel binnen het afgesproken tijdsbestek. Zeer geschikt voor een kinderfeestje, groepsuitje of bedrijfsfeestje, om bijvoorbeeld op de Kagerplassen voor anker te gaan om te zwemmen en te spelen. Of een rondje Katwijk Leiden Katwijk (deze tocht duurt ca 2,5 tot 3 uur).

Natuurlijk mag u ook zelf eten en drinken meenemen.

Er kan aan boord gegeten worden, we werken nauw samen met de lekkerste slager en vishandel uit de omtrek:
Keurslagerij Owel
Schuitemaker Vis

Rondvaartboot Amy

Naam: Amy
Eni nummer: 03800298
Lengte: 9,55 meter
Breedte: 2,35 meter
16,5 PK
2 cilinder Samofa diesel
25 zitplaatsen van 50 cm breed